Dit zijn 4 goede merchandise items om aan klanten te geven

Dit zijn 4 goede merchandise items om aan klanten te geven

Tegenwoordig zijn er oneindig veel manieren om reclame te maken voor je bedrijf. Het geven van merchandise aan klanten is een manier om de merkbekendheid te vergroten en klantenloyaliteit op te bouwen. Merchandise is het bedrukken van producten in de stijl van het bedrijf met het logo of een quote. Wanneer je ervoor kiest om merchandise te ontwerpen voor je bedrijf, is het belangrijk om te bepalen welke producten gebruikt zullen worden door je doelgroep. Er zijn talloze opties beschikbaar als het gaat om merchandise, in dit artikel zullen we vier goede keuzes delen op het gebied van merchandise 

Bedrukte sleutelhangers

Sleutelhangers zijn een populair merchandise item dat dagelijks door veel mensen wordt gebruikt. Aan de hand van sleutelhangers kunt u uw bedrijfslogo of slogan meer merkbekendheid geven en uw merknaam constant onder de aandacht van uw klanten houden. Of het nu aan hun sleutelbos, tas of jas hangt, uw bedrijfsnaam zal altijd in hun gezichtsveld zijn. Bovendien zijn bedrukte sleutelhangers relatief goedkoop en gemakkelijk te produceren, wat ze tot een aantrekkelijke keuze maakt voor merkpromotie.

Pennen

Pennen zijn de meest populaire merchandise-items aller tijden. Ze zijn praktisch, klein en worden vaak uitgeleend, waardoor uw merknaam een breder publiek bereikt. Door uw pennen te laten bedrukken met uw logo en contactgegevens, creëert u een goede herinnering aan uw bedrijf. Bovendien zijn pennen relatief goedkoop, waardoor ze een kosteneffectieve manier zijn om uw merk te promoten.

Notitieboekjes

Naast pennen en sleutelhangers graveren zijn notitieboekjes ideaal voor klanten die graag aantekeningen maken of ideeën opschrijven. Door uw bedrijfslogo op de omslag van het notitieboekje te drukken, zorgt u ervoor dat uw merk continu in beeld is wanneer uw klanten het gebruiken. Notitieboekjes zijn vaak compact en draagbaar, wat betekent dat uw klanten ze overal mee naartoe kunnen nemen. Dit vergroot de zichtbaarheid van uw merk en versterkt de klantenbinding.

Mokken

Een item dat veel gebruikt wordt op het kantoor zijn mokken. Mokken zijn daarom een geweldige keuze als u op zoek bent naar merchandise die uw klanten dagelijks kunnen gebruiken. Door uw bedrijfslogo of een quote op een mok te laten bedrukken, creëert u een persoonlijk geschenk dat uw klanten aan uw bedrijf herinnert bij elke slok koffie of thee. Mokken zijn er in verschillende maten en stijlen, waardoor u kunt kiezen wat het beste bij uw merk past. Of het nu gaat om een klassieke witte mok of een stijlvolle thermosbeker, uw klanten zullen uw merk waarderen elke keer dat ze hun favoriete drankje nuttigen.